MAŠINERIJA IZ GLAZGOVA SE NE ZAUSTAVLJA: Sent DŽonston u seriji dobrih rezultata

V.M.

24. 12. 2022. u 13:01 >> 13:01

SELTIK juri dvanaestu uzastopnu pobedu u škotskom Premijeršipu.

МАШИНЕРИЈА ИЗ ГЛАЗГОВА СЕ НЕ ЗАУСТАВЉА: Сент Џонстон у серији добрих резултата

Foto: Profimedia

Apsolutna dominacija Seltiku u Škotskoj ove sezone, nakon 17 odigranih kola ubedljivo je prvi na tabeli sa čak 48 osvojenih bodova. Sent Džonston je trenutno peti i nalazi se na poziciji koja vodi u plej-of.

Fenomenalne igre Seltika se nastavljaju i nakon Svetskog prvenstva. Posle pauze ostvario je dve pobede. Prvo je savladan Aberdin minimalnim rezultatom, gol odluke postigao je Megregor u 87. minutu, a nakon toga je porazio Livingston sa 2:1.

Velikan iz Glazgova je nastupao i u Ligi šampiona ove sezone, ali se nije proslavio. U grupi ''F'' sa Realom, Lajpcigom i Šahtjorom zauzeo je poslednje mesto sa samo dva osvojena boda. Nakon 17 odigranih kola u škotskom prvenstvu i dalje nema remi. Slavio je 16 puta uz poraz od Sent Mirena. Najbolji strelac ekipe je Kjogo Furuhaši koji je postigao 11 pogodaka u Premijeršipu. Izabranici Angelosa Postekoglua žele da osvoje drugu uzastopnu titulu pod palicom sjajnog australijskog stručnjaka.

Sent Džonston igra solidno ove sezone i nalazi se u gornjem delu tabele sa 24 osvojena boda. Gost je odigrao jedan meč nakon Svetskog prvenstvo, savladao je Ros Kaunti sa 1:2.  U pet kola pre pauze za Katar ostvario je tri pobede uz dva nerešena rezultata tako da se nalazi u seriji dobrih rezultata. ''Sveci'' igraju solidno na gostovanjima, osvojili su 13 bodova na devet utakmica van ''Mekdarmid parka''. Kalum Dejvidson se nalazi na klupi ekipe i radi odličan posao ove sezone.

Što se tiče međusobnih duela Seltik je vezao sedam uzastopnih pobeda u susretima sa Sent Džonstonom.

Postekoglu neće moći da računa na Mekartija i Velša, dok će gost biti bez Kejna i Dejvidsona.

Očekujemo da Seltik nastavi sa svojim dominantnim igrama i mislimo da će upisati nova tri boda i tako održati perefektan skor koji ima ''Seltik parku''.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,42) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)