ROMA IMA VELIKE PLANOVE: Morinjo i "vučica" iz prikrajka vrebaju Skudeto

Novosti online

30. 08. 2022. u 12:28 >> 15:56

"POSEBNI" polako, ali sigurno usađuje šampionski mentalitet u svoje pulene.

РОМА ИМА ВЕЛИКЕ ПЛАНОВЕ: Морињо и вучица из прикрајка вребају Скудето

Foto: Profimedia

Na "Olimpiku" od početka sezone vlada svojevrsna euforija. Roma sa Žozeom Morinjom na klupi počela je da izgleda moćnije nego proteklih godina. "Pečat" portugalskog stručnjaka sve je vidljiviji, navijači su prepoznali trenutak i u sve većem broju su na tribinama epskog zdanja u prestonici Italija.

Roma je u prethodnoj rundi remizirala sa Juventusom u Torinu, a večeras od 20.45 dočekuje Moncu u meču 4. kola Serije A.

Morinjova Roma je pokazala ono što nije imala prošle sezone, a to je specifična moć preživljavanja u situaciji koja je na momente delovala neizdrživo za klub iz "Večnog grada". "Vučica" je uspela bukvalno da preživi atomsku bombu koju je u drugom minutu utakmice aktivirao Dušan Vlahović, pronađe put kroz "pakao" torinske "arene" i zahvaljujući Paulu Dibali i Tamiju Abrahamu stigne do dragocenog boda u prvom derbiju ove sezone - 1:1 (1:0).

Roma je polako počela da naplaćuje dobro odrađen prelazni rok, jer su igrači šampionskog karaktera definitivno doneli karakter ovom timu, što se na delu pokazalo upravo povratkom u život u drugom poluvremenu. Klub iz prestonice u samom je vrhu tabele sa sedam bodova. Isto toliko imaju i Napoli, Milan, Lacio, Atalanta i Torino.

Dueli sa Torinom i Napolijem nisu praktično ni predstavljali pravu šansu za Moncu da stigne do prvog boda u klupskoj istoriji u Seriji A, te je novajlija u italijanskoj eliti veoma motivisano dočekao gostovanje Udinezea minulog vikenda. Nade Monce dodatno je podgrejao vodeći pogodak Andree Kolpanija u 32. minutu, međutim, gosti su samo četiri minuta kasnije odgovorili golom Beta za izjednačenje, dok je potpuni preokret u 77. minutu potpisao Destini Udodži - 1:2.

"Bjankorosi" i njihove glavešine - Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani, uložili su milionske svote u nove igrače, međutim, za sada se to ne isplaćuje. Đovani Stropa i dalje nije uspeo da upiše bod u istorijskoj, prvoj sezoni u eliti, a pitanje je koliko će iskusni tandem sa čela kluba trpeti loše rezultate.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!