RONALDO NEMA MILOSTI: Portugalija i Kristijano zaustavljaju "lokomotivu"

Novosti online

09. 06. 2022. u 10:27 >> 14:24

LEGENDARNI napadač je u sjajnoj formi uprkos napornoj sezoni.

РОНАЛДО НЕМА МИЛОСТИ: Португалија и Кристијано заустављају локомотиву

Foto: Profimedia

Reprezentacija Portugalije dočekaće selekciju Češke u trećem kolu grupe "A2" Lige nacija. "Navigatori" će pokušati nakon ubedljivog trijumfa nad Švajcarskom da upišu još jednu pobedu u takmičenju, dok se popularna "lokomotiva" nada još jednom odličnom izdanju. Naime, gosti na stadion "Žoze Alvelade" stižu nakon remija sa Španijom.

Podsetimo, Portugalija je predvođena briljantnim Kristijanom Ronaldom ubedljivo savladala Švajcarsku, tim koji će biti protivnik Srbiji u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Kataru.

Junak trijumfa domaćina je svakako popularni "CR7", koji je u 15. minutu asistirao za pogodak Vilijamu Karvalju iz Betisa, a potom u 35. i 39. minutu postigao svoj 116. i 117. pogodak u dresu sa državnim grbom. Slavni 37-godišnji napadač odigrao je 188. utakmicu za reprezentaciju.

Četvrti gol postigao je Žoao Kanselo na asistenciju Bernarda Silve.

Češka i Španija su na "Sinobo" stadionu u Pragu odigrali odličan meč, rezultat je bio 2:2 (1:1), a ekipa Luisa Enrikea dvaput je morala da stiže prednost domaćih.

Poveli su Česi preko Jakuba Pešeka već u četvrtom minutu, a u trećem minutu nadoknade vremena u prvom poluvremena bitan gol za „furiju“ postiže mladi vezista Barselone Gavi. Bio je to njegov prvi pogodak za državni tim u osmom nastupu za Španiju.

Do drugog vođstva Česi dolaze u 66. minutu preko Jana Kuhte, ali u 90. minutu Inigo Martinez poravnava na 2:2 i donosi bitan bod Špancima.

Obe ekipe nalaze se na deobi prvog mesta u grupi sa po četiri boda, ali jasno je ko je favorit u Lisabonu. Ipak, iznenađenja su moguća u prestonici Portugalije, a to je najbolje pokazala reprezentacija Srbije.

"Navigatori" su mnogo kvalitetniji rival od podmlađene Češke, naša prognoza je trijumf domaćina uz dva do pet golova na susretu.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju