DORTMUND STIŽE NA ŽURKU: Bajern u "Der klasikeru" overava titulu

E.H.

23. 04. 2022. u 10:20 >> 10:21

UKOLIKO izabranici Julijena Nagelsmana pobede na ovom duelu i definitivno će doći do nove titule, a treba napomenuti da će najtrofejnijem nemačkom klubu za novi naslov prvaka biti dovoljan i bod.

ДОРТМУНД СТИЖЕ НА ЖУРКУ: Бајерн у Дер класикеру оверава титулу

FOTO: Tanjug/AP

Derbi dana se igra na "Alijanc areni" gde će fudbaleri Bajerna iz Minhena ugostiti Borusiju Dortmund u najvećoj utakmici nemačkog fudbala. Ovoga puta, "Der klasiker" je u okviru 31. kola Bundeslige (18.30).

Godinama unazad Bavarci nemaju dostojnu konkurenciju u domaćem šampionatu, a to je slučaj i ovog puta. Minhenski velikan u ovom trenutku ima na čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirane "milionere".

Foto: Profimedia

Ukoliko izabranici Julijena Nagelsmana pobede na ovom duelu i definitivno će doći do nove titule, a treba napomenuti da će najtrofejnijem nemačkom klubu za novi naslov prvaka biti dovoljan i bod.

Borusija je tokom čitave sezone igrala nepredvidivo. Puleni Marka Rozea nikako nisu uspevali da naprave "korak više", kad god je trebalo da zasijaju, oni su razočarali. Ipak, na "Alijanc arenu" stižu nakon ubedljive pobede nad Volfsburgom od 6:1.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!