DERBI NA "RUJEVICI": Rijeka dočekuje Osijek koji "juri" Dinamo

E.H.

23. 04. 2022. u 09:52

"Modri" imaju dva boda prednosti u odnosu na "bijelo-plave", svaki kiks bi značio korak unazad u borbi za naslov najboljeg.

ДЕРБИ НА РУЈЕВИЦИ: Ријека дочекује Осијек који јури Динамо

Foto: EPA

U okviru 32. kola HNL-a očekuje nas veliki derbi. Naime, na "Rujevici" ekipa Rijeke dočekuje Osijek koji se bori za tutulu.

Izabranici Gorana Tomića imaju samo jedan trijumf u poslednjih pet utakmica, nalaze se na četvrtoj poziciji sa velikim zaostakom za trećeplasiranim Hajdukom.

Ukoliko večeras od 20.00 stignu do nova tri boda najverovatnije će odlučiti pitanje šampiona - Dinamo bi imao otvoren put ka trofeju.

Osijek, koji sa klupe predvodi Nenad Bjelica nema pravo na grešku. "Modri" imaju dva boda prednosti i svaki kiks bi značio korak unazad u borbi za naslov najboljeg. "Bijelo-plavi" igraju timski, nema izrazitih individualaca, od svakog igrača se može očekivati gol ili asistencija.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,8)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)