RAZGOVOR O ISKUŠENJIMA I BLAGODETIMA: Gradonačelnik Novog Sada posetio patrijarha srpskog gospodina Porfirija

J. S.

27. 04. 2021. u 13:31

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević bio je jutros gost sa Njegove svetosti patrijarha srpskog gospodina Porfirija.

РАЗГОВОР О ИСКУШЕЊИМА И БЛАГОДЕТИМА: Градоначелник Новог Сада посетио патријарха српског господина Порфирија

Foto: Printskrin/Instagram

Razgovarali su, kako je Vučević naveo na svom instagram profilu, o najvećim blagodetima i iskušenjima koji su pred našim narodom.

- Danas, na Veliki utorak, imao sam čast da budem gost patrijarha srpskog gospodina Porfirija i da pred veliki praznik Vaskrs porazgovaramo o najvećim blagodetima i iskušenjima koji su pred našim narodom. - napisao je novosadski gradonačelnik dodajući da su se složili koliko je važno da u ova teška vremena, kada bolest kovid 19 baca svet na kolena, ostanemo brižni i odgovorni prema sebi i svojim najbližim.

Vučević je poručio da je veoma bitno da se vakcinišemo - time ćemo sprečiti teže oblike kovida i poživeti u blagostanju, na radost svoje familije. Kada bi se svako od nas zaštitio, život bi se odmah vratio u normalu, u vreme kad smo se družili bez bojažljivosti.

- Nema predaje, vreme je da zadamo završni udarac pošasti!- naglasio je prvi čovek Novog Sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U NEDELJU U DOMU ZDRAVLJA: Preventivni pregledi u Despotovcu