VUČIĆ OBJAVIO SJAJNE VESTI: Sutra će biti postavljen kamen temeljac za novu kovid bolnicu u Novom Sadu

Novosti online

27. 04. 2021. u 12:45

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sutra u Novom Sadu biti postavljen kamen temeljac za izgradnju nove kovid bolnice u Novom Sadu.

ВУЧИЋ ОБЈАВИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ: Сутра ће бити постављен камен темељац за нову ковид болницу у Новом Саду

Foto: Printskrin

Vučić je na pitanje novinara, u Pukovcu kod Doljevca, kada se može očekivati izgradnja gradske bolnice u Nišu, rekao da to još ne može da kaže, ali da će se graditi ta bolnica, koja će koštati između 30 i 35 miliona evra.

Kazao je da će tek početi da se radi projekat, kao i da će se bolnica graditi kod Naučno-tehnološkog parka u Nišu.

Predsednik je rekao da postoji projekat i za potpuno renoviranje vojne bolnice u Nišu, za šta će biti izdvojeno oko sedam miliona evra, kako bi mogla da prima i civile.

- Trenutno radimo tri klinička centra, 19 bolnica i ko zna koliko domova zdravlja u Srbiji - napomenuo je Vučić.

Dodao je da će u Nišu biti napravljena železnička obilaznicu u koju će biti uloženo oko 70 miliona evra.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!