SRPSKA LISTA ČESTITALA DAN STUDENATA Rakić: Uprkos pandemiji Univerzitet u Prištini beleži veći upis

D.Z.

23. 04. 2021. u 20:46

GORAN Rakić, predsednik Srpske liste u svoje i u ime Srpske liste čestitao je rektoru Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici prof. dr Zdravku Vitoševiću, univerzitetskim profesorima i svim studentima 23. april Dan studenata Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

СРПСКА ЛИСТА ЧЕСТИТАЛА ДАН СТУДЕНАТА Ракић: Упркос пандемији Универзитет у Приштини бележи већи упис

Foto: I. R.

-Dragi studenti, na ovaj značajan dan u ovoj čestitki želim da se obratim pre svega vama jer ste vi ti koji ćete nas nakon sticanja akademskog zvanja voditi ka boljim uslovima života i zato je naša obaveza da svakodnevno radimo na poboljšanju uslova vašeg studiranja i omogućimo vam da sve generacije studenata imaju jednako dobre uslove rada i učenja.

Znam da je današnje vreme, vreme puno izazova u svim oblastima našeg društva, pa tako i u obrazovanju. Ono što mogu da vam obećam da ćemo sve poteškoće i prepreke rešavati zajedno jer će jedino tako uspeh biti zagarantovan- istakao je u saopštenju za javnost predsednik Srpske liste Goran Rakić. On je istakao da ga raduje to, što i pored svih izazova i poteškoća sa pandemojom Kovid-19, Univerzitet beleži veći upis studenata.

-Činjenica da imamo 10% više studenata u odnosu na prethodni upis nam govori da ova obrazovna ustanova ima svetlu budućnost- poručio je predsednik Rakić koji je  studentima ali i  nastavnom osoblju fakulteta poželeo  dobro zdravlje i puno lepih studentskih dana!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati