AKCIJA ŽELJKA OBRADOVIĆA I ČAČANSKOG KAFEA: Slika sa likom košarkaške legende na humanitarnoj licitaciji

V. I.

26. 03. 2021. u 12:36

KOLEKTIV ugostiteljskog objekta “Žoc”, kafića nazvanog po nadimku čačanske košarkaške legende Željka Obradovića, u kome se čak toči i istoimeno pivo, organizovao je humanitarnu licitaciju na kojoj će biti ponuđena slika autora Vladice Milovanovića Vlajsa urađena na kanvas slikarskom platnu, a na kojoj se nalazi upravo proslavljeni košarkaški trener, koju je lično i potpisao.

АКЦИЈА ЖЕЉКА ОБРАДОВИЋА И ЧАЧАНСКОГ КАФЕА: Слика са ликом кошаркашке легенде на хуманитарној лицитацији

Foto: kafe "ŽOC"

Ideja je potekla od Željka i zaposlenih u kafiću otvorenom njemu u čast u njegovom rodnom gradu. On je lično potpisao tu sliku i cilj nam je da je stavimo na aukciju i tako prikupimo novac koji ćemo u ovim teškim vremenima donirati onima kojima je najpotrebnije i biće usmeren za lečenje bolesne dece – rekao je menadžer kafića „Žoc“ Matija Samardžić.

Pregovaramo sa dve aukcijske kuće, nadamo se da ćemo kroz ovu humanu akciju uspeti da pomognemo, ali i da ćemo podstaći druge ljude da učine nešto slično, kako bi se obezebdila neophodna finansijska sredtva za mališane koji biju teške borbe da bi preživeli. Od visine skupljene sume će zavisiti da li će donacija otići za lečenje jednog ili više bolesnih mališana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna