POLICIJA UPUTILA APEL RODITELJIMA PRITVORENIH MLADIĆA: Ne protestujte, možete snositi posledice zbog kršenja epidemioloških mera

D.Z.

25. 02. 2021. u 17:18

NADLEŽNI u policijskoj stanici u Gračanici apelovali su danas na roditelje učenika i mlade koji zbog odluke o pritvaranju mladića uhapšenih posle tuče u Lapljem selu dva dana mirno protestuju ispred zgrade policije na moguće posledice ukoliko se zakoni o pravu na protest kao epidemiološke mere zbog koronavirusa ne poštuju.

ПОЛИЦИЈА УПУТИЛА АПЕЛ РОДИТЕЉИМА ПРИТВОРЕНИХ МЛАДИЋА: Не протестујте, можете сносити последице због кршења епидемиолошких мера

Foto: D.Z.

Istovremeno, kako su preneli elektronski mediji u Gračanici, uz opomenu da su okupljanja zabranjena zbog pandemije korona virusa policija je najavila da će uručivati prijave organizatorima, odnosno roditeljima koji pozivaju učenike i meštane na proteste.

Istovremeno, policija u Gračanici podseća da nije nadležna za odluku o pritvoru mladića koji su uhapšeni zbog učestvovanja u tuči koja se dogodila u ponedeljak u Lapljem selu.

Međutim, uprkos svemu roditelji i prijatelji uhapšenih mladića najavili su da će danas od 18 časova organizovati treći protest ispred policijske stanice u Gračanici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna