PRITVOR ZBOG MASOVNE TUČE U LAPLJEM SELU: Sedam osumnjičenih osoba iza rešetaka do 30 dana

D.Z.

24. 02. 2021. u 18:27

OGRANAK Osnovnog suda iz Prištine sa sedištem u Gračanici odredio je meru jednomesečnog sudskog pritvora osumnjičenima za učestvovanje u tuči u Lapljem Selu u kojoj je povređen sin političara Nenada Rašića.

ПРИТВОР ЗБОГ МАСОВНЕ ТУЧЕ У ЛАПЉЕМ СЕЛУ: Седам осумњичених особа иза решетака до 30 дана

Foto: Printskrin

Naime, prema saznanjima našeg lista mera sudskog pritvora određena je M. R., Č. Ž., L. K., B. Ž., D. N., M. J., D. T. u trajanju od trideset dana, zbog sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

- Smatram da jedno takvo rešenje neosnovano i da bi se bilo kojom drugom merom mogla postići svrha, ako je uopšte i bilo potrebe za merom obezbeđivanja prisustva. Nadam se da će Apelacioni sud u Prištini usvojiti naše žalbene razloge i ukinuti prvostepeno rešenje - istakao je advokat Miljković branilac M. R., koji će na pomenuto rešenje o pritvoru uložiti žalbu.

Inače, Nenad Rašić je ranije na konferenciji za medije rekao da je njegov sin povređen i da je zatražio od nadležnih organa da što pre reše slučaj i izrazio sumnju da napad ima političku pozadinu odnosno da je izvestio tužilaštvo da su možda političke izjave povod za tuču dve grupe mladića koja se dogodila u ponedeljak ispred škole u lapljem selu.

Međutim, prema navodima roditelja dece iz Lapljeg sela, takođe aktera , tuču su grupe mladića najavile preko društvene mreže a prethodna daleko blaža izbila je tri dana ranije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)