SNIMAK TUČE U LAPLJEM SELU: Lažima pokušavaju da uzdrmaju slogu srpskog naroda (VIDEO)

D.Zečević

23. 02. 2021. u 13:40

СНИМАК ТУЧЕ У ЛАПЉЕМ СЕЛУ: Лажима покушавају да уздрмају слогу српског народа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

POŠTOVANI građani, nakon veličanstvene pobede kojom smo u rukama srpskog naroda zadržali svih deset mandata u Prištini nastavlja se pritisak Prištine na naš narod i Srpsku listu, a sve sa ciljem razbijanja jedinstva koje smo svi zajedno teškom mukom izborili. Kao što ste i sami svedoci, napadi su orkestrirani i naređeni od strane Aljbina Kurtija, a realizuju se preko njegovih poslušnika, pre svih Rade Trajković i Nenada Rašića.

Ovo se između ostalog navodi u saopštenju za javnost Gorana Rakića, predsedika Srpske liste u kojem ističe da je incident, odnosno tuča dve grupe mladića u kojoj je povređeno više lica među kojima i sin Nenada Rašića- rezultat privatnih sukoba tih mladića koji traje već nekoliko dana i da nema apsolutno nikakve veze sa političkim delovanje njegovog oca. I dok u saopštenju za javnost naglašava da je u pitanju istina koja je poznata svima u Gračanici, pa i Rašiću i Radi Trajković, predsedik Srpske liste ističe da su oni još jednom pokazali svoje nečoveštvo i u dogovoru sa svojim mentorom Aljbinom Kurtijem zloupotrebili ovaj incident.NJime, su tvrdi dalje u saopštenju za javnost Goran Rakić,pokušali da lažima uzdrmaju slogu srpskog naroda, a sebi zarade koje mesto pod Kurtijevim skutima prikazujući ovaj incident kao politički.

- Poštovani građani, kao predsednik Srpske liste, institucije kojoj na svakim izborima dajete svoje poverenje imao sam obavezu da vam detaljno predstavim o čemu se konkretno radi, ali i da apelujem na sve vas da budete uzdržani, verujete svojoj državi i svojoj Srpskoj listi. Ovo naglašavam jer sam svestan da se na ovome neće završiti, i da će se nastaviti sa pritiscima, izmišljotinama i lažima jer srpsko jedinstvo je bedem našeg opstanka, i ono što najviše smeta našim neprijateljima. Zato su ovih dana na meti Kurtija i njegovih podrepaša predsednik Aleksandar Vučić i Srpska lista-navodi se dalje u saopštenjnju za javnost predsedika Srpske liste i dodaje da je Kurti svestan da neće ispuniti svoja obećanja iz kampanje, jer se populizmom ne unapređuje život građana, niti se rešavaju problemi, zato će nastaviti da vrši pritisak na srpski narod, a mi moramo biti svesni svoje odgovornosti i ne smemo dozvoliti da nas isprovociraju.

- Pozivam vas da budete jedinstveni, složni, baš kao što smo bili na izborima 14. februara, a mi, vaši politički predstavnici ćemo nastaviti da se borima za vas, vaše porodice, za mir na ovim prostorima i bolji život-podvlači se u saopštenju za javnost Goran Rakića predsednika Srpske liste.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)