VAŽAN JAVNI INTERES: Gradonačelnik Kragujevca o sufinansiranju medija (VIDEO)

M. L.

26. 01. 2021. u 18:33

ВАЖАН ЈАВНИ ИНТЕРЕС: Градоначелник Крагујевца о суфинансирању медија (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

POVODOM raspisivanja konkursa za sufinansiranje medijskih projekata, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić izjavio je da je to jasan pokazatelj koliko je važan javni interes u oblasti informisanja na lokalnom nivou.

- Nadam se da će kroz ovaj konkurs, koji su mediji dugo čekali, uspeti da unaprede kvalitet medijskih sadržaja koji se odnose na mnoge teme kao što je zaštita i razvoj ljudskih prava,obrazovni sistem, razvoj nauke, sporta i ostalih oblasti koje su važne Kragujevčanima, a manje zastupljene -kazao je gradonačelnik.

Grad je za sufinansiranje medijskih projekata za ovu godinu opredelio 9,5 miliona dinara, a konkurs je otvoren do 24. februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Penzionerj

26.01.2021. 19:31

Mladi gradonacenice, zar ti je to najprece? Sta radis da bi doveo investitore u Kragujevac, da otvaras radna mesta, fabrike koje stoje nedovrsene i nicije. Kormansko polje ti je prazno, ulice kao da vozis po kaldrmi u gradu nista novo na periferiji prema Kormanu tuzno:nema pesacke staze, osvetlenje van puta, nema kanalizacija. Struja nestaje cesto, mada dugo netraje. Ni ti ni tvoj prethodnik nista neradite. . Ugledaj se i ti i ostali na Predsednika Drzave, Vucica. Vi mladi mnogo brzo se navlacite na zapadne gluposti. Svi vi uporedite slike i videcete koliko ruzite Srpski Narod. Iako si mlad i rano za takvu funkciju, potrudi se da doprinosis gradu sto pre. Napadaj, grizi Beograd. Svi grizu i vidi kako se razvijaju. Dok dete ne zaplace, majka ga ne uzima. Zelim ti uspeh jer sam za tebe glasao.