IMUNIZACIJA SE NASTAVLJA: U Kikinda se u petak otvara i drugi punkt za vakcinaciju

R.Šegrt

21. 01. 2021. u 17:50

OSIM punkta za vakcinaciju građana protiv kovida 19, koji od srede radi u prostorijama Udruženja penzionera u centru grada, u Kikindi će od petka raditi još jedno takvo mesto.

ИМУНИЗАЦИЈА СЕ НАСТАВЉА: У Кикинда се у петак отвара и други пункт за вакцинацију

Foto: Rada Šegrt

Nalaziće se u dosadašnjoj kovid ambulanti Doma zdravlja u Mikronaselju, pored pošte, odnosno na adresi Svetosavska 144. Oba punkta radiće svakog dana i vikendom od osam do 18 sati.

Građani koji su se za vakcinaciju prijavili preko portala E-uprave, vakcinisaće se na punktu u Domu penzionera, u Ulici vojvode Putnika 37. Oni najpre dobijaju elektronsku potvrdu da im je prijava uspela, zatim i sms poruku o terminu kada treba da dođu na punkt u Udruženju penzionera. Ostali građani koji žele da prime vakcinu, bez prethodnog zakazivanja mogu da se jave na punkt u Mikronaselju. Sve potrebne informacije građani Kikinde mogu da dobiju na telefon gradskog kol centra: 0230 410-164, radnim danima, od ponedeljka do petka, od 7:30 do 15:30 sati.

Podsećamo da je za građane Kikinde Zavodu za javno zdravlje za sada isporučeno 990 doza vakcina kineske farmaceutske kuće „Sinofarm”. Direktorka ovog zavoda dr Sandra Radlović izjavila je da ovo nije jedina količina, već će ih po potrebi biti još, tako da će moći da se vakcinišu svi građani koji to žele. Inače, u Kikidni vlada vekliko interesovanje građana za vakcinaciju protiv kovida 19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!