DRUGARIMA ULEPŠALI PRAZNIKE: Pravili čestitke i medenjake da bi prikupili novac za novogodišnje paketiće

Z. G.

22. 12. 2020. u 15:55 >> 15:56

UČENICI nižih razreda i zaposleni OŠ „Rada Miljković“ u Jagodini pravili su medenjake, čestitke i ukrase, čijom su prodajom prikupili novac za kupovinu novogodišnjih paketića za učenike iz porodica lošijeg materijalnog stanja i porodica koje su korisnici socijalne pomoći.

ДРУГАРИМА УЛЕПШАЛИ ПРАЗНИKЕ: Правили честитке и медењаке да би прикупили новац за новогодишње пакетиће

Foto: OŠ „Rada Miljković“

 Paketići su podeljeni i učenicima produženog boravka ove škole, kao i u objektima na Strelištu i u područnim odeljenjima u selima Voljavče i Bukovče.

Foto: OŠ „Rada Miljković“

- Nastavljamo tradiciju od prošle godine, ali u malo drugačijim uslovima. Prikupili smo 28 paketića i školski pribor koji je obezbedila škola. Imali smo i pomoć Studentskog parlamenta Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini, kojima smo mi pomagali u prikupljanju slatkiša za paketiće namenjene deci i omladini dnevnog boravka “Sveti Trifun” u Jagodini. U kupovini paketića učestvovala je i porodica Valerije Živković – navodi direktorka OŠ „Rada Miljković“ u Jagodini Sanja Pribaković.

Podela novogodišnjih paketića organizovana je uz poštovanje svih bezbednosnih mera u borbi protiv korona virusa, a đaci nisu propustili ni fotografisanje sa Deda Mrazom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)