UMETNIČKI KONKURSI ZA DECU. Savet za bezbednost saobraćaja Kruševca nagrađuje najbolje radove

S. B.

01. 12. 2020. u 13:59

ČETIRI umetnička konkursa raspisana su u okviru kampanje Saveta za bezbednost u saobraćaju grada Kruševca. Likovni konkurs za predškolce PU “Nata Veljković” i za učenike nižih razreda osnovnih škola ima temu “Moj putić za vrtić-Bezbedno dete u saobraćaju”.

УМЕТНИЧКИ КОНКУРСИ ЗА ДЕЦУ. Савет за безбедност саобраћаја Крушевца награђује најбоље радове

Foto:FB Savet

Učesnici sami biraju likovnu tehniku. Autori 10 najboljih radova biće nagrađeni sa po 2.500 dinara.

Za učenike od 5. do 8.razreda raspisan je video-konkurs,u okviru kojeg učesnici snimaju video u trajanju od najduže 20 sekundi sa primerima bezbednog ili nebezbednog ponašanja u saobraćaju.

Predviđeno je nagrađivanje sedam prvoplasiranih radova novčanim iznosom od 3.000 do 5.000 dinara. Ista visina nagrade za šest prvoplasiranih učesnika važi i za Foto-konkurs na temu “Lajk za bezbednost mladih u saobraćaju” namenjen srednjoškolcima.

Konkursi su otvoreni do 16.decembra. Radovi se mogu dostaviti lično u Gradskoj upravi ili elektronskom poštom na mejl jelena.brkovic@krusevac.rs. U mejlu ili na poleđini rada potrebno je napisati osnovne podatke o autoru (ime i prezime, naziv osnovne škole, razred i odeljenje) sa naznakom za konkurs na koji se prijavljuju.Osim novčanih nagrada,najuspešniji radovi biće objavljeni na FB Saveta za bezbednost u saobraćaju,gde se mogu dobiti i bliže informacije u vezi sa konkursima.O nagradama će posebna komisija odlučivati 17.decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna