ZARAŽENO 35 ZAPOSLENIH U kovid bolnici u Požarevcu na lečenju 136 lica, 14 je iz Beograda

D.N.

19. 11. 2020. u 12:15

U KOVID bolnici u Požarevcu trenutno je na lečenju 136 pacijenata sa simptomima korona virusa, od kojih je 14 iz Beograda, a ostali su iz Braničevskog okruga.

ЗАРАЖЕНО 35 ЗАПОСЛЕНИХ У ковид болници у Пожаревцу на лечењу 136 лица, 14 је из Београда

Foto: D. N.

Infekcija je potvrđena kod oko 70 pacijenta, za ostale se čekaju rezultati testova. Na respiratoru je trenutno osam pacijenata, četiri su na  neinvazivnoj ventilaciji, a njih preko 80 prima dodatni kiseonik. -Pritisak na bolnicu raste. Tokom srede obavili smo 46 pregleda, nakon kojih je 17 osoba primljeno na bolničko lečenje. Klinička slika je sve lošija, kreće se od teške do vrlo teške – reko je Danko Nikolić, direktor Opšte bolnice. U ovoj ustanovi trenutno je infekcija potvrđena kod 35 zaposlenih, od kojih je jedan zdravstveni radnik na bolničkom lečenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju