DONACIJA DOMU ZDRAVLJA GRAČANICA: Opštinske vlasti uručile savremen ginekološki sto (FOTO)

D. Zečević

03. 11. 2020. u 20:39

ODELjENjE za zdravstvo opštine Gračanica doniralo je ginekološkom odeljenju Doma zdravlja Gračanica savremeni ginekološki sto.

ДОНАЦИЈА ДОМУ ЗДРАВЉА ГРАЧАНИЦА: Општинске власти уручиле савремен гинеколошки сто (ФОТО)

Foto: D. Zečević

Direktorki ove zdravstvene ustanove Mirjani Dimitrijević, sto je danas zvanično uručio direktor opštinskog odeljenja za zdravstvo i socijalno staranje Aleksandar Popović u pratnji prof. dr Bratislava Lazića direktora KBC.

- Konstantno, u skladu sa mogućnostima, pomažemo zdravstveni sistem u našoj opštini, a sve u cilju boljih uslova za rad naših lekara i bolje zdravstvene zaštite naših pacijenata. Pre nekoliko godina odeljenju ginekologije donirali smo savremeni ultrazvuk, a danas smo obezbedili i moderan ginekološki sto - kazao je tom prilikom direktor odeljenja za zdravstvo Aleksandar Popović dok je profesor dr Bratislav Lazić, direktor kliničko boničkog centra u Gračanici istakao je da će od sada uslovi za pregled žena biti mnogo bolji.

- Lokalna samouprava ima dobru saradnju sa svim zdravstvenim institucijama i uvek je tu da pomogne u nephodnom materijalu i aparaturi, što pokazuje i današnja donacija- rekao je Lazić. Takođe, direktorica Doma zdravlja u Gračanici Mirjana Dimitrijević Opštini Gračanica i predsedniku Srđanu Popoviću zahvalila se na stalnoj podršci u stvaranju boljih uslova za rad i lečenje.

Foto: D. Zečević

- Veoma smo radosni što je naša ustanova dobila ovakav moderan sto, koji će zameniti stari. Ovo će mnogo znači svim ženama u našoj opštini, kao i zaposlenima na ginekološkom odeljenju- kazala je Dimitrijević. Inače,nadležni za zdravstvo u opštini Gračanica razgovarali su i o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji koja je kako su istakli na području ove opštine stabilna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri