VOJA BRAJOVIĆ - DOMAĆIN SABORA: Zakazana svetkovina posvećena violini

V. I.

20. 10. 2020. u 11:41

U PRANjANIMA će od 20. do 22. avgusta 2021. biti održan treći po redu Sabor violinista Srbije.

ВОЈА БРАЈОВИЋ - ДОМАЋИН САБОРА: Заказана светковина посвећена виолини

Foto ATA Images

Čast da otvori muzičku manifestaciju koja je za kratko vreme osvojila ljubitelje "kraljice instrumenata", kako je najavio predsednik Opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, imaće čuveni srpski glumac Voja Brajović.

- Nadamo se da će sve ove nedaće do tada proći i da ćemo u Pranjanima ponovo imati jednu veliku svetkovinu na kojoj očekujemo i do 100.000 gostiju.

Raduje me što je legenda srpske scene Voja Brajović prihvatio da bude domaćin jedne takve ogromne narodne manifestacije - kazao je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POZIV LESKOVČANIMA: Preventivni pregledi bez zakazivanja