PRIJAVE DO 12. APRILA: Konkurs za godišnju izložbu fotografija u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

13. 03. 2024. u 12:06

Kulturni centar „Ribnica” u Kraljevu, raspisao je konkurs za tradicionalnu Godišnju izložbu fotografija na kojem pravo učešća imaju autori sa teritorije cele Srbije.

ПРИЈАВЕ ДО 12. АПРИЛА: Конкурс за годишњу изложбу фотографија у Краљеву

KC Ribnica

Prijave su otvorene do 12. aprila, a zainteresovani autori konkursni materijal – do dve jasno imenovane fotografije (300 dpi) koje se predlažu za izložbu sa nazivom i godinom nastanka, kao i podatke o autoru i profesionalnu biografiju, dostavljaju isključivo na mejl programi@kcribnica.rs uz naslov „Godišnja izložba fotografija + ime i prezime“.

Otvaranje izložbe zakazano je za 24. april 2024. godine u Galeriji Kulturnog centra, a fotografije za izložbu, kao i pobednika konkursa, odabraće stručni žiri i organizator.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe