FOTO KLUB „PARAĆIN“ GOSTUJE U KRAGUJEVCU: U ponedeljak prva godišnja izložba FK „Objektiv“

Z. R.

24. 02. 2024. u 14:57

ČLANOVI Foto-kino kluba „Paraćin“ u ponedeljak će biti gosti prve godišnje izložbe tamošnjeg Foto kluba „Objektiv“, koja će biti otvorena u 19 sati u galeriji Srednje stručne škole.

ФОТО КЛУБ „ПАРАЋИН“ ГОСТУЈЕ У КРАГУЈЕВЦУ: У понедељак прва годишња изложба ФК „Објектив“

Foto: Fejsbuk/Foto klub Objektiv

U pitanju je mlad kragujevački klub, osnovan tek pre nešto više od godinu dana, pa će uspešan start biti obeležen godišnjom izložbom.

- Za ovu priliku pozvali smo u goste naše prijatelje iz FKK „Paraćin“ koji su nam na početku dali „vetar u leđa“ ugostivši nas na svojoj godišnjoj izložbi. Ne moramo ni da objašnjavamo koliki je značaj to imalo za tek osnovani „Objektiv“ – ističu u ovom kragujevačkom foto klubu.

Paraćinci su se rado odazvali pozivu, a kako ističe predsednica FKK „Paraćin“ Maja Stošić,  radove su poslala 23  fotografa – članova kluba.

Selektor prve godišnje izložbe FK „Objektiv“ je Miroslav  Predojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)