PODSTICAJ INKLUZIJI UGROŽENIH: Projekat unapređenja usluga socijalne zaštite u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

26. 01. 2024. u 10:56

U okviru projekta Podrške održivim uslugama socijalne zaštite u zajednicama na lokalnom nivou, održana je uvodna radionica za članove Radne grupe zdužene za revizuju Lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u opštini Vrnjačka Banja 2023-2030.

ПОДСТИЦАЈ ИНКЛУЗИЈИ УГРОЖЕНИХ: Пројекат унапређења услуга социјалне заштите у Врњачкој Бањи

Opština Vrnjačka Banja

Realizacijom ovog projekta, kako se moglu čuti, biće stvoreni uslovi za unapređenje kvaliteta i obima usluga socijalne zaštite i podsticanje inkluzije ugroženih i marginalizovanih grupa, posebno romske populacije na lokalnom nivou.

Podrška održivim uslugama socijalne zaštite je trogodišnji projekat koji finansira Evropska unija u okviru IPA 2020, ukupne vrednosti 6,5 miliona evra. Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom finansija – Sektorom za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava EU, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Stalnom konferencijom gradova i opština.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu