FEŠTA PO UKUSU PUBLIKE: Vrnjački "Lavfest" među 40 najboljih muzičkih festivala u svetu

G. ĆIROVIĆ

24. 08. 2023. u 11:15

Prema najvećem globalnom istraživanju i glasanju publike, koju je sproveo prestižni časopis „DJ MAG”, vrnjačaki „Lavefest“ zauzeo je visoko 38. mesto u konkurenciji najpoznatijih svetskih muzičkih festivala, rame uz rame sa „Tomorrowland“, „KappaFutur“, „Time Wrap“ i „Awakenings“.

ФЕШТА ПО УКУСУ ПУБЛИКЕ: Врњачки Лавфест међу 40 најбољих музичких фестивала у свету

Lavfest

- To je dokaz da je, uz vredan i naporan rad, u jednom gradiću kao što je Vrnjačka Banja moguće napraviti festival svetskih razmera sa visokim nivoom produkcije, ugostiti više stotina izvođača iz celog sveta i postaviti ime „Lavefesta“ i Srbije na svetsku mapu festivalskog turizma – kaže Marko Vukomanović, jedan od osnivača festivala. - Uspeh nije došao preko noći i sa sobom nosi velika odricanja i ulaganje energije celog našeg tima. Za njega je najzaslužnija naša publika koja je uz nas sve ove godine.

Lavfest

 

Ovogodišnji „Lavfest“ koji se od 3. do 5. avgusta održao u Vrnjačkoj Banji ugostio je oko 60.000 posetilaca iz celog sveta, a nastupile su neke od najvećih zvezda svetske elektro i tehno muzičke scene – Šarlot de Vit, Kris Libling, Pan Pot, Luj Vega, Enriko Sanđuliano, Marko Karola, Adam Bejer...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)