GRADONAČELNIK NOVOG SADA SASTAO SE SA V. D. DIREKTORA ELEKTRODISTRIBUCIJE SRBIJE: Pojačan rad na vraćanju napajanja strujom

Z. GRUMIĆ

24. 07. 2023. u 11:24

NAKON saniranja svih opasnosti i otklanjanja stabala koja su oštetila dovod električne energije, pojačani kapaciteti Elektrodistribucije Srbije će u toku današnjeg dana intenzivno obavljati radove na terenu kako bi prioritetno bilo uspostavljeno napajanje električnom energijom za sva domaćinstva na celokupnoj teritoriji Grada Novog Sada.

ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА САСТАО СЕ СА В. Д. ДИРЕКТОРА ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈЕ СРБИЈЕ: Појачан рад на враћању напајања струјом

Foto:

To je saopšteno iz kabineta gradonačelnika Milana Đurića, koji se rano jutros sastao sa vršiocem dužnosti direktora Elektrodistribucije Srbije Bojanom Atlagićem sa kojim je razgovarao o problemima u napajanju električnom energijom na teritoriji Grada Novog Sada, nastalim tokom olujnog nevremena prošle sedmice.

- Molimo sve naše sugrađane za strpljenje i razumevanje u odnosu na okolnosti u kojima se Novi Sad našao usled posledica olujnog nevremena, jer će u toku današnjeg dana sve ekipe Elektrodistribucije Srbije po prioritetima pokušati da saniraju poremećaje u snabdevanju električnom energijom.

Posebne telefonske linije koje je Grad obezbedio (021/4882- 777 i 064/8448-706) sada su u funkciji prijave problema i nedostataka u napajanju električnom energijom.

- Apelujemo na sugrađane da se na pomenute brojeve telefona jave dežurnim licima u periodu od osam do 20 časova, kako bi nedostaci bili evidentirani i u najkraćem mogućem roku otklonjeni.

Grad Novi Sad će sve svoje kapacitete usmeriti na podršku Elektrodistribuciji Srbije kako bi sva domaćinstva u najkraćem roku dobila električnu energiju, dok će javno-komunalna preduzeća asistirati ekipama EDS na terenu, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini