NAJLEPŠA PROLEĆNA FOTOGRAFIJA NOVOG SADA:Foto-konkurs za novosadske studente od 9. maja do 9. juna

Lj.P.

09. 05. 2023. u 15:59

NOVOSADSKI studenti imaju priliku da se nadmeću za najlepšu fotografiju Novog Sada, a istoimeni foto-konkurs traje od 9. maja do 9. juna.

НАЈЛЕПША ПРОЛЕЋНА ФОТОГРАФИЈА НОВОГ САДА:Фото-конкурс за новосадске студенте од 9. маја до 9. јуна

FOTO:SCNS

 Prva nagrada je mobilni telefon, druga električni trotinet, a treća bicikl. Svi nagrađeni dobijaju i besplatnu abonetsku knjižicu za korišćenje usluga studentske menze, besplatnu sezonsku ulaznicu za novosadsku plažu Štrand, besplatnu godišnju kartu za sve linije gradskog prevoza i besplatnu ulaznicu za bazene JP SPC "Vojvodina".

Na konkursu mogu da učestvuju studenti koji žive u nekom od osam studentskih domova u Novom Sadu i svi studenti novosadskog univerziteta koji koriste usluge studentske menze.

- Očekujem da će i foto-konkurs "Najlepša prolećna fotografija Novog Sada" naići na dobar odziv studenata, i da će žiri imati mnogo posla. I to ne samo u pogledu broja pristiglih fotografija, već i u pogledu njihovog kvaliteta. Očekujem da će studenti kao što je to bio slučaj sa literarnim konkursom "Srce mog grada" koji smo ustanovili prošle godine povodom Svetskog dana pismenosti, biti kreativni u fotografskom predstavljanju svog omiljenog dela Novog Sada, koji će za mnoge od njih postati njihov novi dom. Nagrade obezbeđujemo u saradnji sa sponzorima, a nastojaćemo da oba konkursa postanu tradicionalna - kaže direktor Studentskog centra "Novi Sad" Zoran Martinović.

Fotografije će ocenjivati stručni žiri koji čine poznati novosadski fotografi Martin Candir, Jelena Ivanović, i po jedan predstavnik Studentskog centra "Novi Sad" i novosadskog Studentskog kulturnog centra.

Kako bi se obezbedila ravnopravnost učesnika, konkursom je predviđeno da se ocenjuju samo fotografije snimljene mobilnim telefonom i ne može da bude manja od tri megapiksela i bodovaće se samo fotografije koje nisu obrađivane niti ulepšavane u bilo kom programu za unapređnje kvaliteta fotografija.

Fotografiju svog omiljenog dela Novog Sada i svoje podatke studenti treba da pošalju na imejl studentskicentarnovisad@gmail.com, a jedan učesnik može poslati najviše dve fotografije.

Detalji konkursa objavljeni su na sajtu Studentskog centra "Novi Sad" http://www.scns.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)