SEKUNDA IH DELILA OD TRAGEDIJE: Jeziva scena na putu u Sremskim Karlovcima, brzom reakcijom izbegnuta nesreća (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2023. u 10:52

KORISNIKE društvenih mreža iznenadilo je nepoštovanje saobraćajnih propisa u Sremskim Karlovcima, gde je u petak "za dlaku" izbegnuta nesreća.

СЕКУНДА ИХ ДЕЛИЛА ОД ТРАГЕДИЈЕ: Језива сцена на путу у Сремским Карловцима, брзом реакцијом избегнута несрећа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Naime, kako se primeti na snimku koji je objavljen na Instagram stranici 192.rs, u delu u kom se saobraćaj odvija dvosmerno, a preticanje je zabranjeno, jedan automobil pokušava da zaobiđe kolonu kamiona i time ozbiljno ugrožava bezbednost svih učesnika.

U susret mu se kretao drugi automobil pri velikoj brzini, pa da jedan od kamiona nije ostavio prostora automobilu da se vrati u svoju traku, vrlo je verovatno da bi došlo do teške nesreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Građani, vidno besni, komentarisali su da im je muka od ovakvih prekršaja jer baš zbog ovakvih grešaka dolazi do teških nesreća u kom ljudi gube život. Kako smatraju, ovakav incident trebalo bi da bude zeleno svetlo za oduzimanje dozvole.

- Postoji jedan lek. A zove se oduzimanje dozvole. Nakon godinu dana svi bi vozili po propisima i čuvali bi dozvolu. Dok to ne bude biće nam ovako - piše u jednom od komentara.

Podsetimo, prošle godine u saobraćajnim nezgodama na putevima Srbije stradale su 552 osobe, među kojima je bilo 127 mladih, a saobraćajna policija napisala je rekordan broj prekršajnih prijava.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: TURSKI DRŽAVLjANI PALI SA 220 KG MARIHUANE: Akcija MUP-a u Sremskoj Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije