NESREĆA KOD RESNIKA: Sudar dva automobila, mladić (20) bez svesti prevezen na reanimaciju

Novosti Onlajn

30. 03. 2023. u 21:26

MUŠKARAC (20) teško je povređen večeras u nesreći koja se dogodila kod Resnika.

НЕСРЕЋА КОД РЕСНИКА: Судар два аутомобила, младић (20) без свести превезен на реанимацију

Srna

Dva automobila, "reno" i "golf" su se sudarila na putu od Resnika ka Rušnju, posle pruge u Resniku. Jedan od automobila je smrskan, pa su na lice mesta, osim hitne pomoći, upućeni i vatrogasci.

Prema prvim informacijama, na vozača "renoa", koji se kretao iz pravca Resnika, naleteo je "golf" i smrskao ga sa bočne strane. U "golfu" je ostao zarobljen vozač, pa su morali da intervenišu vatrogasci i seku auto.

Tri osobe su bile u "renou" i prošle su bez povreda, dok je muškarac bez svesti prevezen u Urgentni centar, potvrđeno je Blicu u Hitnoj pomoći.

Posle udesa ostala je srča svuda po putu.

Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj.

BONUS VIDEO: U PIKAPU STRADALE DVE OSOBE - Prvi snimci sa mesta teške saobraćajne nesreće kod Nikšića

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA JEDNOM VOZILU OTPAO TOČAK, DRUGO SMRSKANO: Težak sudar u Topčiderskom kružnom toku (VIDEO)