ODRŽANO OKRUŽNO TAKMIČENJE ŠKOLA U ODBOJCI: Titule pobednika Negotincima i Borankama

S. M. J.

06. 03. 2023. u 16:43

NEGOTINSKA Osnovna škola "Branko Radičević" bila je domaćin Okružnog takmičenja učenika osnovnih i srednjih škola u odbojci. Najbolje ekipe stekle pravo učešća na Međuokružnim smotrama u Smederevu 14. i 16. marta.

ОДРЖАНО ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ШКОЛА У ОДБОЈЦИ: Титуле победника Неготинцима и Боранкама

Foto: S.M.Jovanović

Negotinska gimnazija pobednik je Okružnog takmičenja srednjih škola Borskog okruga u odbojci u muškoj konkurenciji. Drugo mesto pripalo je ekipi Srednje škole Kladovo, a treće Tehničkoj školi Majdanpek.

U ženskoj konkurenciji u kategoriji srednjih škola slavila je ekipa Mašinsko – elektrotehnničke škole Bor. Negotinskoj gimnaziji pripalo je drugo, a Srednjoj školi Kladovo treće mesto.

U kategoriji osnovaca, u muškoj konkurenciji  prvo mesto osvojila je ekipa Osnovne škole “Branko Radičević” iz Negotina. Drugo mesto pripalo je Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” iz Kladova, a treće Osnovnoj školi “Velimir Markićević” iz Bora.

U ženskoj konkurenciji prvo mesto u kategoriji osnovnih škola osvojila je OŠ “Branko Radičević” iz Bora, drugo OŠ “Velimir Markićević” iz Majdanpeka, a treće OŠ “Vera Radosavljević” iz Negotina.

Pobednici će se nadmetati na Međuokružnom takmičenju u Smederevu koje će za osnovce biti održano 14. marta, a za srednjoškolce 16. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)