ODRŽANE IZBORNE SKUPŠTINE SNS KLADOVO I NEGOTIN: Nikolić predsednik u Kladovu, Veličković u Negotinu

S. M. J.

28. 02. 2023. u 15:30

OPŠTINSKI odbori Srpske napredne stranke u Kladovu i Negotinu dobili predsednike. Na čelu naprednjaka u ovim opštinama dosaadašnji poverenici i aktuelni predsednici opština.

ОДРЖАНЕ ИЗБОРНЕ СКУПШТИНЕ СНС КЛАДОВО И НЕГОТИН: Николић председник у Кладову, Величковић у Неготину

Foto: SNS

Saša Nikolić, dosadašnji poverenik i aktuelni predsednik opštine Kladovo, jednoglasno je izabran za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u ovom mestu. Funkcija sekretara poverena je Bojanu Božanoviću, zameniku predsednika opštine.

- Zahvaljujući sinergiji koja je stvorena između opštinskog i republičkog nivoa, završeni su projekti od vitalnog značaja za razvoj opštine. Naša obaveza je da i dalje vredno radimo i stvaramo bolje uslove za život u našoj opštini. Pred nama su novi izazovi sa kojima ćemo se susretati u godinama pred nama. Bilo bi dobro da vreme koje dolazi bude vreme naše sabornosti, većeg razumevanja i poštovanja, a ne vreme podela - rekao je tom prilikom Saša Nikolić.

Pre izborne skupštine, kojoj je prisustvovao Luka Petrović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS i oko 400 članova stranke kladovske opštine održani su izbori na kojima su izabrani predsednici odbora i delegati za ovu izbornu skupštinu.

Foto: SNS

Vladimir Veličković izabran za predsednika OO SNS Negotin

Vladimir Veličković, dosadašnji poverenik i predsednik opštine Negotin izabran je jednoglasno, glasovima 119 delegata, za predsednika Opštinskog odbora SNS u Negotinu.

- Nastavljamo da radimo u interesu svih građana. Samo zajedničkim snagama nastavljamo i borbu za unapređenje opštine Negotin - rekao je Vladimir Veličković.

Izbornoj skupštini negotinskih naprednjaka prethodilo je formiranje mesnih odbora u Negotin i svim 38 negotinskih sela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024