OBOŽAVAJU DA IGRAJU FUDBAL: Prvenstvo mesnih zajednica u Paraćinu

Z. RAŠIĆ

08. 12. 2022. u 22:15

DA fudbal nije samo za profesionalce već i za amatere, dokazuje održavanje Prvenstva mesnih zajednica opštine Paraćin u malom fudbalu već trinaest godina.

ОБОЖАВАЈУ ДА ИГРАЈУ ФУДБАЛ: Првенство месних заједница у Параћину

Foto: SRC "7. juli"

Za ovogodišnji turnir prijavljene su 32 ekipe koje su svrstane u osam grupa, a takmičarski parovi određeni su putem žreba.

Svečano otvaranje prvenstva je u subotu od 16 sati, a odmah zatim odigraće se četiri utakmice prvog kola. Nastavak je već u nedelju, fudbal će se igrati i narednih vikenda, tako da se kompletno takmičenje završava krajem februara naredne godine.

Foto: SRC "7. juli"

 

Za najbolju ekipu, strelca i golmana biće pripremljene vredne nagrade.

Organizator Prvenstva mesnih zajednica u malom fudbalu je Sportsko-rekreacioni centar „7. juli“, pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MORATE ZNATI: Šta treba da radite u slučaju jakog zemljotresa