PREMIJERA AMATERSKOG FILMA "KUDE BAŠ U LAPOVO?!" Peti film reditelja Dejana Ivanovića

Z. GLIGORIJEVIĆ

02. 08. 2022. u 12:34

KOMEDIJA "Kude baš u Lapovo?!" biće održana u petak, 5. avgusta, u 20 sati u bioskopskoj sali Kulturno-turističkog centra "Stefan Nemanja" u Lapovu. Peti amaterski film reditelja Dejana Ivanovića spojio je različite karaktere likova, muziku, živitne zavrzlame, pa čak i Lepu Brenu i druga Tita, kao i umetnike-amatere.

ПРЕМИЈЕРА АМАТЕРСКОГ ФИЛМА КУДЕ БАШ У ЛАПОВО?! Пети филм редитеља Дејана Ивановића

Foto:KTC Stefan Nemanja

- Nadam se da će film publiku nasmejati i zabaviti, ali videće i kritički osvrt na dešavanja 1983. godine. Svaka sličnost je slučajna – kaže Ivanović.

Pored komičnih scena glumačke ekipe "studia D", posetioci će moći da uživaju u muzici, pesmi i plesu drugih sekcija Kulturno-turističkog centra “Stefan Nemanja“, što ukazuje na njihovu lepu saradnju, ali i negovanje narodne tradicije i srpskog dijalekta, a sve u cilju promovisanja opštine Lapovo i ovog grada koji se ubrzano razvija.

Foto:KTC Stefan Nemanja

Foto:KTC Stefan Nemanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U NEDELJU AUTO-TJUNING SKUP: Takmičarska sezona otvara se u Paraćinu