PRETE OKRŠAJI ZBOG ŠLJUNKA I PESKA: Eksploatacija kod Lešnice dostigla vrhunac bestijalnosti - firmaši preorali puteve, postavljaju rampe...

V. Mitrić

24. 07. 2022. u 11:32

U PRIOBALjU reke Drine kod Lešnice, dvadeset kilometara od Loznice, eksploatacija peska i šljunka, dostigla je vrhunac bestijalnosti onih koji imaju ili nemaju pravo da to čine.

ПРЕТЕ ОКРШАЈИ ЗБОГ ШЉУНКА И ПЕСКА: Експлоатација код Лешнице достигла врхунац бестијалности - фирмаши преорали путеве, постављају рампе...

Foto: V. Mitrić

Krenuli su u međusobne obračune u pohlepi ko će više da kopa i da stiče neviđeni ekstra profit od čega nema naročite vajde ni za državu, ni za lokalne vlasti sa obale Drine, a haos caruje duž čitavih njenih obala.

Moćni firmaši polako uzimaju pravdu u svoje ruke. Tako je jedan firmaš postavio rampu kao da je neki državni organ kako njegovi konkurenti ne bi mogli da prodaju dalje da kopaju na delu koji smatraju svojim. Uz rampu, prekopali su i puteve kao i vreme Marka Kraljevića!

Foto: V. Mitrić

Foto: V. Mitrić

Foto: V. Mitrić

Obe strane su uticajne u Beogradu ili Banjaluci, pošto je dosta priobalja na desnoj obali Drine bosanska zemlja što vešti mešetari stalno zloupotrebljavaju. Reakcija nadležnih skoro i da nema. Ovde se može čuti da je "kamena mafija opasnija od narko mafije". Mnogi, među kojima su i nadležni, jednostavno se prave nemi i gluvi. Po mnogima, prete okršaji sa nesagledivim posledicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna