NAJBOLJI KRAJ IBRA: U Kraljevu održano republičko školsko takmičenje u atletici

G. ĆIROVIĆ

16. 05. 2022. u 19:35

Samo nekoliko dana posle međuokružnog, u organizaciji Atletskog i Saveza za školski sport Srbije, kao i kraljevačkog Sportskog saveza, na renoviranom atletskom stadionu kraj Ibra u centru Kraljeva održano je i finalno, republičko školsko takmičenje u atletici.

НАЈБОЉИ КРАЈ ИБРА: У Краљеву одржано републичко школско такмичење у атлетици

Foto:G.Šljivić

U svojim uzrasnim kategorijama, odnosno od prvog do šestog razeda u takozvanoj maloj i od sedmog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole u velikoj atletici, u tri tehničke i tri trkačke discipline, kao i štafeti, ovom prilikom nadmetalo se oko 600 osnovaca i srednjoškolaca iz svih krajeva Srbije koji su prethodno ostvarili najbolje rezultate na međuokružnim takmičenjima.

G.Šljivić

Republičko školsko takmičenje u atletici u Kraljevu

Demonstrirajući veštinu i fizičku pripremljenost na zavidnom nivou, učenici su pokazali da pravilnim, stručnim i vrdnim radom, uz pristojne uslove za trening i takmičenja mladih talenata, „kraljica sportova“ u Srbiji ima lepu perspektivu.

G.Šljivić

Republičko školsko takmičenje u atletici u Kraljevu

A, kako to dolikuje ovakvom takmičenju, oni najbolji nagrađeni su peharima i medaljama uz, kako su mnogi istakli, lepe uspomene sa modernog sportskog zdanja kraj Ibra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!