DODELJENA SREDSTVA ZA KUPOVINU KUĆA: Pet mladih porodica iz opštine Žitište dobiće krov nad glavom

B.G.

12. 05. 2022. u 16:39

PET mladih porodica iz opštine Žitište, potpisalo je ugovore sa Ministarstvom za brigu o selu, a sredstva za kupovinu seoskih kuća, tri u Torku i po jedna u Hetinu i Srpskom Itebeju, dodeljena su porodicama Suručić, Banjaš, Hanđa, Stan-Petrović i Gverić-Gligorin, u ukupnoj vrednosti 2,7 miliona dinara.

ДОДЕЉЕНА СРЕДСТВА ЗА КУПОВИНУ КУЋА: Пет младих породица из општине Житиште добиће кров над главом

Foto: A.Amižić

U ovoj godini do sada su odobrena sredstva za osam porodica za kupovinu seoskih kuća na teritoriji opštine Žitište, a prema informacijama iz Ministarstva za brigu o selu,  konkurs je i dalje otvoren.

BONUS VIDEO:

USKRŠNjA ŠETNjA: Beli labud izašao iz vode u Zrenjaninu, mališani oduševljeni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani