OKTOBARSKA NAGRADA TATJANI VOSKRESENSKI: SUBNOR Vršac uručio prestižno priznanje direktorki specijalne bolnice

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

10. 05. 2022. u 12:20

OKTOBARSKA nagrada, koju tradicionalno dodeljuje SUBNOR Vršac, ove godine je pripala dr Tatjani Voskresenski, direktorki Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Dr Slavoljub Bakalović“.

ОКТОБАРСКА НАГРАДА ТАТЈАНИ ВОСКРЕСЕНСКИ: СУБНОР Вршац уручио престижно признање директорки специјалне болнице

Grad Vršac

Doktorka je nagrađena za izuzetan rad i zalaganje u oblasti zdravstva, sa posebnim osvrtom na brigu o mentalnom zdravlju ljudi.

Prestižno priznanje uručeno joj je u Gradskoj kući, na svečanosti povodom Dana pobede nad fašizmom.

-Mi kao lekari dobro znamo šta je neprocenjivost ljudskog života. Isto tako, dobro znamo kako su teške žrtve i kako su teška stradanja. Naša misija je da sačuvamo svaki ljudski život. To je dug našoj državi i srpskom rodu. Jer, kao što stara jevrejska mudrost kaže, ako spasiš bar jedan život, spasio si ceo svet – rekla je dr Voskresenski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede