PRILIKA DA ISKAŽU TALENAT: Takmičenje najboljih mladih elektrotehničara - srednjoškolaca u Vranju

Дејан Ристић
Dejan Ristić

07. 05. 2022. u 22:00

U TEHNIČKOJ školi u Vranju održava se 26. Regionalno takmičenje učenika srednjih elektrotehničkih škola iz elektrotehnike, elektronike i energetske elektronike.

ПРИЛИКА ДА ИСКАЖУ ТАЛЕНАТ: Такмичење најбољих младих електротехничара - средњошколаца у Врању

D. Ristić

Sekretar Zajednice elektrotehničkih škola Srbije, Nebojša Sokolović istakao je da su danas u Tehničkoj školi Vranje najbolji predstavnici svojih škola i da će imati mogućnost da iskažu svoj talent i ljubav prema elektrotehnici. 

- Svi ste vi ovde pobednici i iskoristi današnji dan i za lepo druženje i lepe uspomene iz Vranja - poručio je Sokolović. 

Takmičenje je zvanično otvorila zamenica gradonačelnika Zorica Jović koja je najpre pozdravila sve učesnike i poželela im dobrodošlicu u Vranje. 

- Dragi učenici, iskoristite ovaj dan na najbolji mogući način, jer vi posedujete znanje, koje je najveće bogatstvo i koje vam niko ne može oduzeti. Potrebno je da ga stalno nadograđujete, stičete nova iskustva i jednog dana to znanje primenite na pravi način u svojoj lokalnoj zajednici - rekla je ona poželevši učesnicima mnogo uspeha.

Dalibor Bogdanović, direktor Tehničke škole u Vranju, zahvalio se Zajednici elektrotehničkih škola Srbije na ukazanom poverenju da vranjska škola bude domaćin ovog prestižnog takmičenja i poželeo učesnicima puno uspeha. 

Na takmičenju učestvuje 40 učenika iz Pirota, Kladova, Zaječara, Bora, Niša, Aleksinca, Prokuplja, Kosovske Mitrovice, Leskovca i Vranja. Nakon svečanog otvaranja, učenici imaju na raspolaganju dva sata za rešavanje zadataka. Rezultati će biti istaknuti na oglasnim tablama u školi  do 17.30 sati, za kada je predviđena i svečana dodela diploma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna