CEO DAN BEZ VODE: Zbog kvara suve slavine u delu Kruševca i tri fabrike

S. BABOVIĆ

24. 03. 2022. u 16:39

ZBOG kvara na vodovodnoj mreži koji sedogodio jutros na ulazu u naseljeno mesto Dedina u Kruševcu, distribucija vode obustavljena je u tom i u naselju Makrešane.

ЦЕО ДАН БЕЗ ВОДЕ: Због квара суве славине у делу Крушевца и три фабрике

Foto: Novosti

Bez vode su pored ova dva veća naselja i fabrike "Henkel", "Kuper tajer" i "HI Župa". U JKP Vodovod Kruševac navode da su po prijavi kvara krenuli sa sanacijom.

- Zbog složenosti kvara na mreži (dubine cevovoda i ostalih instalacija) završetak radova na sanaciji se očekuje u kasnim večernjim satima dana - navode u kruševačkom Vodovodu i mole građane za strpljenje i razumevanje dok se kvar ne otkloni.

U međuvremenu, cisterne su postavljene na lokacijama: Dedina, kod spomenika u u gornjoj zoni Dedine - put za Tekije, kao i kod Doma kulture u Makrešanu. Dve pokretne cisterne sa pijaćom vodom cirkularno snabdevaju oba seoska naselja.

- O svim informacijama u vezi sa normalizacijom vodosnabdevanja za navedena naseljena mesta blagovremeno ćemo javnost obavestiti putem medija, sajta i društvenih mreža JKP "Vodovod“ - predočeno je u ovom preduzeću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)