STAKLO NA MESTU GDE JE SAŠA AKTIVIRAO BOMBU: Slike iz Čitluka dan nakon jezive tragedije (FOTO)

S. B.

21. 03. 2022. u 15:28

NA mestu gde je juče od detonacije ručne bombe poginuo Saša Nedeljković (52) iz Kruševca ostali su tragovi nesreće, sitni ostaci polomljenih prozora od putničkog vozila u kome je nesrećni čovek oduzeo sebi život.

СТАКЛО НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ САША АКТИВИРАО БОМБУ: Слике из Читлука дан након језиве трагедије (ФОТО)

Foto: S. B.

U porti Crkve Svete Trojice u Čitluku grobna je tišina. Supruga V. N.(48) je čudom preživela eksploziju tako što je u zadnji čas uspela da otključa vozilo i praktično padne ispod auta.

Vredna žena došla je kobnog jutra iz treće smene, a muž ju je čekao.

Saša je sačekao ženu da dođe s posla, gde radi kao kuvarica, potom je rekao da se provozaju njenim kolima. Ona je vozila, a on bio na mestu suvozača. U tim kolima ju je tukao, ona je bila krvava, a usput su videli i taksistu. Pretio je da će ih ubiti, izvadio bombu i aktivirao.

V. N. je pokušala da ga odgovori, ali, nažalost, muž je nije poslušao.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!