PRIJAVILI NESTANAK DEVOJKE: Nakon kraće potrage, policija je našla u grmlju blizu kuće i hitno prevezla u bolnicu

V. M.

04. 03. 2022. u 14:03

POLICIJA je u Bratuncu, nakon kraće potrage, u mestu Stanatovići pronašla trudnicu sa simptomima porođaja i uspešno dovela do sanitetskog vozila koje ju je prevezlo do Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja u Bratuncu, a kasnije i do Javne zdravstvene ustanove u Ljuboviji gde je porođaj uspešno okončan.

ПРИЈАВИЛИ НЕСТАНАК ДЕВОЈКЕ: Након краће потраге, полиција је нашла у грмљу близу куће и хитно превезла у болницу

Foto A. Stanković

Policijskoj stanici Bratunac je u četvratak prijavljeno da se iz porodične kuće M. J. iz Bratunca udaljila u nepoznatom pravcu njegova nevenčana supruga D. L. iz Milića, koja je u devetom mesecu trudnoće, a kod koje su se, pre toga, pojavili simptomi porođaja.

Po prijavi su hitno postupili policajci Policijske stanice Bratunac, koji su potom obavestili i Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Bratuncu. Nakon kraće potrage,  D. L. je pronađena u grmlju, na udaljenosti oko 2 kilometra od porodične kuće. Policajci PS Bratunac su bezbedno transportovali trudnicu D. L. do sanitetskog vozila JZU Doma zdravlja Bratunac, odakle je odvezena u Ljuboviju, gde je porođaj uspešno završen rođenjem zdravog dečaka.

BONUS VIDEO: GORI MANASTIR SVETE TROJICE: Svetinju kod Ljubovije zahvatio plamen, vatrogasci se bore sa vatrom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri