RADIONICA "IGRAM SE ZDRAVO I USVAJAM ZNANJE PRAVO": Zimski raspust obeležen na zanimljiv način - kroz igru i učenje

Z. GLIGORIJEVIĆ

24. 01. 2022. u 13:15

U CENTRU za brigu o porodici održana je radionica za decu koja su uključena u savetodavno - terapijski rad pod nazivom "Igram se zdravo i usvajam znanje pravo".

РАДИОНИЦА ИГРАМ СЕ ЗДРАВО И УСВАЈАМ ЗНАЊЕ ПРАВО: Зимски распуст обележен на занимљив начин - кроз игру и учење

Foto:Centar za brigu o porodici

Tako je zimski raspust obeležen na zanimljiv način - kroz igru i učenje.

Foto:Centar za brigu o porodici

Tim Centra za brigu o porodici, koji su činili učitelji, logopedi, psiholozi, vaspitači, fizioterapeuti i profesori muzike, kroz takmičarski duh, organizovao je, svako iz svog domena, igru koja je oduševila mališane. Cilj je bio da deca usvoje znanja i veštine iz određenih oblasti kroz igru i na zanimljiv način.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)