BESPLATNE PRIPREME ZA POLAGANJE PRIJEMNOG: Počele prijave u gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu

LJ. P.

17. 01. 2022. u 12:12

GIMNAZIJA "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu i ove godine organizuje besplatne pripreme za polaganje prijemnih ispita za upis u odeljenja za učenike sa posebnim sposobnostima.

БЕСПЛАТНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ: Почеле пријаве у гимназији Јован Јовановић Змај у Новом Саду

sajt Gimnaѕije Jovan Jovanović Zmaj Novi Sad

Pripreme će se organizovati iz matematike za upis u prvi razred učenika sa posebnim sposobnostima za matematiku, za računarstvo i informatiku, za fiziku. Iz matematike za upis u sedmi razred za učenike obdarene iz matematike, iz fizike za upis u prvi razred smera za učenike sa posebnim sklonostima za fiziku, iz hemije za upis u prvi razred smera za učenike sa posebnim sposobnostima za biologiju i hemiju. Besplatna pripremna nastava biće i iz biologije za upis u prvi razred smera za đake sa posebnim sposobnostima za biologiju i hemiju. Iz engleskog, nemačkog, ruskog i francuskog za upis u prvi razred bilingvalnog odeljenja, kao i matematika, engleski i srpski jezik za upis u treći razred smera internacionalne mature.

Prijavljivanje za pohađanje priprema počeće 17. januara preko linka koji će biti postavljen na sajtu Gimnazije. Pripreme će biti održavane onlaj, a početak je planiran za 29. januar. Raspored priprema će biti blagovremeno istaknut na sajtu Gimnazije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

BET OLE POKLANJA POTPISAN DRES ALEKSANDRA MITROVIĆA! Saznaj kako do poklona