BESPLATNE PRIPREME ZA POLAGANJE PRIJEMNOG: Počele prijave u gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu

Lj. P.

17. 01. 2022. u 12:12

GIMNAZIJA "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu i ove godine organizuje besplatne pripreme za polaganje prijemnih ispita za upis u odeljenja za učenike sa posebnim sposobnostima.

БЕСПЛАТНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ: Почеле пријаве у гимназији Јован Јовановић Змај у Новом Саду

sajt Gimnaѕije Jovan Jovanović Zmaj Novi Sad

Pripreme će se organizovati iz matematike za upis u prvi razred učenika sa posebnim sposobnostima za matematiku, za računarstvo i informatiku, za fiziku. Iz matematike za upis u sedmi razred za učenike obdarene iz matematike, iz fizike za upis u prvi razred smera za učenike sa posebnim sklonostima za fiziku, iz hemije za upis u prvi razred smera za učenike sa posebnim sposobnostima za biologiju i hemiju. Besplatna pripremna nastava biće i iz biologije za upis u prvi razred smera za đake sa posebnim sposobnostima za biologiju i hemiju. Iz engleskog, nemačkog, ruskog i francuskog za upis u prvi razred bilingvalnog odeljenja, kao i matematika, engleski i srpski jezik za upis u treći razred smera internacionalne mature.

Prijavljivanje za pohađanje priprema počeće 17. januara preko linka koji će biti postavljen na sajtu Gimnazije. Pripreme će biti održavane onlaj, a početak je planiran za 29. januar. Raspored priprema će biti blagovremeno istaknut na sajtu Gimnazije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković