VOZAČI U ŽABLJU I FUTOGU SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA: U Južnobačkom okrugu prošlog vikenda policija sankcionisala 842 prekršaja

LJ.P.

20. 09. 2021. u 15:37

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je za vikend na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 842 saobraćajna prekršaja.

ВОЗАЧИ У ЖАБЉУ И ФУТОГУ СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу прошлог викенда полиција санкционисала 842 прекршаја

Foto: D. N.

Na ovom području iz saobraćaja je isključeno 60 vozača i 20 vozila, a zadržano je 17 vozača, od kojih 13 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a četiri zbog ponavljanja prekršaja.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola dvojica vozača terete se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su u Žablju i Futogu vozili automobile sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Na području Južnobačkog okruga minulog vikenda, odnosno od 17. do 19. septembra, dogodile su se 34 saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba teško, a 18 je lakše povređeno. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 20 saobraćajnih nesreća, u kojima je trinaest osoba zadobilo lake telesne povrede.

BONUS VIDEO:

DESETINE KAMIONA ČEKA NA JARINJU: Veliki broj pripadnika Rosu na administrativnom prelazu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)