EPIDEMIJA U RUDNIČKO- TAKOVSKOM KRAJU: Sedam pacijenata u "Crvenoj" zoni

M. B.

30. 08. 2021. u 14:16

U „CRVENOJ“ zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, tokom minula 24 sata, srećom nema preminulih, za razliku od izveštavanja prethodnih dana, a u njoj se, prema podacima od jutros, leči sedam pacijenata.

ЕПИДЕМИЈА У РУДНИЧКО- ТАКОВСКОМ КРАЈУ: Седам пацијената у Црвеној зони

Foto M. Bošnjak

- Kod petoro je potvrđen korona virus, jedan je negativan, jedan čeka rezultate testiranja. U tom periodu, nije bilo hospitalizacije nijednog pacijenta, ni otpusta na kućno lečenje – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktor te bolnice.

Od početka marta prošle godine do danas, od kovida-19 u Rudničko-takovskom kraju preminule su ukupno 133 osobe. U celom tom periodu, korona virusom zaražena su ukupno 3.652 lica, od kojih je u aktuelnom avgustovskom, takozvanom četvrtom „talasu“ epidemije obolelo njih 155. Novih zvaničnih podataka danas, o potvrđeno novozaraženim, još nema.

Imunizacija vakcinama protiv kovida-19, u ovom kraju je ovakva: nekim od četiri, po vlastitom izboru raspoloživa cepiva, vakcinisano je ukupno 16.209 za to zainteresovanih osoba. Od njih, drugu dozu vakcine primilo je 15.496, a treću, takozvanu buster, njih 720.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)