SRBIJA PORAŽENA OD KANADE: Nina Stojanović izgubila posle drame

Novosti online

17. 04. 2021. u 14:24

ŽENSKA teniska reprezentacija Srbije izgubila je u Kraljevu od Kanade sa 3-0 u meču za plasman u plej-of kvalifkacija za Svetsku grupu Bili Džin King kupa.

СРБИЈА ПОРАЖЕНА ОД КАНАДЕ: Нина Стојановић изгубила после драме

FOTO: AP

Treći poen Kanadi donela Lejla Fernandez koja je bila bolja od Nine Stojanović sa 3:6, 6:3, 6:4.

Nije 87. igračica sveta uspela da produži ovu seriju, tačnije da Srbija ostane u igri za pobedu. Odigrala je Nina dobar meč, ali je 18-godišnja Kanađanka bila bolja u ključnim trenucima.

Dominirala je Stojanovićeva u prvom setu, napravila je dva brejka, a rivalki nije dozvolila nijednu priliku da joj oduzme servis.

Sve je išlo ka tome da će ovo biti sigurna pobeda 24-godišnje teniserke iz Beograda. Ipak, da tako ne bude pobrinula se 72. teniserka planete.

Srpska igračica je dobro počela i drugi deo meča - povela je sa 3:1, ali je onda usledila serija od pet vezanih gemova za Lejlu Fernandez.

Treći set doneo je najviše uzbuđenja. Kanađanka je napravila brejk u osmom gemu, došla je do prednosti od 5:3 i prilike da svojim servisom reši meč. Tada je posustala, Nina se vratila, no nije imala snage za potpuni preokret i trijumf. Ovaj meč je trajao dva sata i 49 minuta.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a