SRAMAN NAPAD ENGLEZA NA ĐOKOVIĆA: Izmislili potpunu laž, demantovali ih čak i iz Melburna

Novosti online

18. 02. 2021. u 13:59

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković je u finalu Australijan opena! Srbin je pobedio Aslana Karaceva sa 6:3, 6:4, 6:2 za manje od dva sata i tako još jednom dokazao da se u Melburnu oseća kao kod kuće.

СРАМАН НАПАД ЕНГЛЕЗА НА ЂОКОВИЋА: Измислили потпуну лаж, демантовали их чак и из Мелбурна

Foto: AP

I tu nije kraj lepim vestima. Povreda nije mučila Noleta, sam je posle meča rekao da se bolje oseća, pa nije više bilo priče o tome u zapadnim medijima.

Ipak je britanski "Ekspres" uspeo nekako da nađe ugao iz koga može da napadne srpskog tenisera. Naime, prema njihovim izvorima Đoković se posvađao sa navijačima.

Navodno, u drugom setu srpski teniser je bio nadomak osvajanja istog, kada je Aslan Karacev uspeo da se vrati u meč i pripreti protivniku.

Kada je osvojio taj gem čuli smo Novakovo karakteristično: Idemo!", na terenu u momentu kada je uzeo set. To su Britanci uspeli da protumače kao – sukob.

"Novak Đoković je bio umešan u mali sukob sa nekim navijačima u "Rod Lejver areni" pošto je uzeo drugi set protiv Aslana Karaceva. Bilo je nekih zvižduka sa tribina kada je Đoković išao ka svojoj stolici. Dok je išao da sedne svetski broj 1 je imao ispad. "Tako je, da!", vikao je on na navijače", piše u tekstu "Eskpresa", a prenosi Mondo.

Definitivno kada su napadi na Novaka u pitanju granice kao da ne postoje u inostranim medijima.

A da je ova vest britanskog tabloida laž potvrdili su čak i sa zvaničnog tviter profila Australijan opena gde su napisali o čemu se radilo, tako da mesta za zabunu nije bilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna