NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković nedavno je predložio da se na Grend slemovima igra u dva dobijena seta i to  nije naišlo na odobravanje legendarnog australijskog tenisra Toda Vudbridža.

Pp

20.11.2020. 15:10

Gren slem na dva dobijena seta? Poštujem Novaka ali nekada stvarno lupeta gluposti. Ne, najbolje je da igraju jedan set, da imaju po 5 minuta pauze izmedju gemova, i da im još povećaju milionske nagrade za tako "strašno mučenje"...Glupost nevidjena.

Vuk07

21.11.2020. 00:44

@Nick - Na pocetku profisionalne karijere nije pricao tako zeleo je sto vise turnira da igra i da mecevi traju dok on ne pobedi. Al danas nije ista prica danas Djokovic hoce da se igra tenis na Srpski Nacin, jer smo mi izmislili ovu igru. Da se igra manje tenisa ali da se zaradjuje mnogo vise. Onda ne shvacamo zasto ga publika nevoli. Covek pametan ima ideje sve on zna ako sebe zamislja da je pametan kao Nikola Tesla sto da ne prica. Govori 8 stranih jezika po par reci i zna da ih napise. Ja znam vise od njega pa se ne hvalim.

Rale

21.11.2020. 10:24

@Vuk07 - Gospodine, kazite mi i potvrdite uz dokaz, kada je Đoković hvalio sebe zato što zna osam jezika? Kada bi našu zaradu proporcionalno odvajali sa Noletovom zaradom za pomoc i u humanitarne svrhe, gde bi nam bio kraj. Npr. na zaradu od 50.000 RSD, odvojiš 5 dinara. Ali, retko je takvih. Ipak Đole odvoji mrvicu pogace, koja nekome znaci mnogo, a gde su naše mrvice koje bi nekome znacile.

Dragan

21.11.2020. 18:22

@Nick - Ma jok ti imaš prava da komentarišeš, da nisi možda izmislio tenis? Sasvim je prirodno i normalno da teniseri imaju prava da komentarišu pravila, a naročito br. 1.

Dača

20.11.2020. 21:08

@Kopilot - Koliko sam ja pročitao, novinar je pitao Novaka šta misli o ideji da se Grand slam igra na dva dobijena seta a on je odgovorio da nema ništa protiv! Dakle, to nije njegov predlog !! A novinari to predstave kako oni hoće!

Lavica

20.11.2020. 22:41

A sta je sa mecevima koji se igraju u pet seta I traju 6 sati, a oni mecevi koji bi trebali da se odigraju u zakazanom terminu ne mogu da pocnu iz tog razloga ??.....!!!! bas ste pametni svi vi sto komentarisete.....lako je komentarisati I protiviti se predlogu....I bas me briga sta cete vi reci na ovaj komentar.....naravno da ce da dobiju premiju teniseri koji osvoje turnir, zato I igraju tenis, to im je posao kao I svaki drugi....niko vama nije branio da I vi igrate tenis I zaradite novac ??....!!!!

Sladjan

21.11.2020. 00:29

U pravu je jer covek ,publika ,I onaj ko gleda na tv nema strpljenja 5h gledati I gubiti vreme na toliko.....od tih 5h,oni 2h tapkaju popticu namerno po 20 sekundi prosecno zza novaka,rafu....