RED NA DUŠANA I MIOMIRA: Raspored naših tenisera u ponedeljak na Rolan Garosu

Od naših tenisera, u ponedeljak će u prvom kolu Rolan Garosa igrati Dušan Lajović (59 ATP) i Miomir Kecmanović (55 ATP).

РЕД НА ДУШАНА И МИОМИРА: Распоред наших тенисера у понедељак на Ролан Гаросу

Foto: Goran Čvorović

Lajovićev protivnik biće Rus Roman Safiulin (42 ATP). Do sada nisu igrali jedan protiv drugoga. Njihov meč je posledwi u programu na terenu broj 5 i neće biti odigran pre 16 sati.

Pre Lajovića na teren bi trebalo da istrči Miomir Kecmanović protiv Brazilca Tijaga Monteira (86 ATP). Brazilac je nedavno tesno pobedio Srbina u Rimu u tri seta (6:2, 4:6, 7:6), dok je Kecmanović bio bolji u Buenos Ajresu 2021. godine (5:7, 6:3, 6:4) i u kvalifikacijama na Australijan Openu 2019. godine (6:2, 6:1). Njihov meč na programu je kao treći na terenu broj 9, ne pre 14 sati.

Preostala dvojica naših tenisera, Novak Đoković i Hamad Me|edović, svoje mečeve prvog kola odigraće u utorak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)