DA LI NOVAK IGRA NA VIMBLDONU? Ovo je Đoković rekao o nastupu na predstojećim turnirima

Novosti online

10. 04. 2024. u 19:39

Novak Đoković savladao je Romana Safiulina u drugom kolu mastersa u Monte Karlu, a nakon toga dao je intervju za Tenis TV, gde je govorio o mnogim temama, između ostalog koja takmičenja su mu prioritet, kao i da li će igrati Vimbldon.

ДА ЛИ НОВАК ИГРА НА ВИМБЛДОНУ? Ово је Ђоковић рекао о наступу на предстојећим турнирима

FOTO: Profimedia

Đoković je rekao da je taj deo sezone od maja do septembra vrlo naporan, naročito ove godine jer je Olimpijska. Olimpijske igre jesu prioritet za najboljeg tenisera sveta, ali je Nole dodao da nije odustao od Gren slemova, odnosno od toga da osvoji 25 Gren slem.

- Ovo je olimpijska godina. Kao što svi znamo, Olimpijske igre su, uslovno rečeno, retke, održavaju se tek svake četvrte godine i kao i uvek kada dođe takva godina na red, meni su Olimpijske igre iznad u smislu prioriteta u odnosu na ostale turnire na kojima želim da igram najbolje. Obično su mi grend slemovi najveći prioritet (ne i ovoga puta, jer su tu Olimpijske igre, prim. aut.). Taj vremenski "blok", između predstojećeg Rolan Garosa, potom Vimbldona, te Olimpijskih igara i Ju-es opena, želim da provedem igrajući svoj najbolji tenis. I... nadam se da će se to i desiti - rekao je Novak Đoković.

Podsetimo, određeni strani mediji su preneli da je Đoković zbog Olimpijskih igara odustao od Vimbldona i da je to čak i jedan od razloga rastanka Novaka i Gorana Ivaniševića.

BONUS VIDEO: BONUS VIDEO: Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave