AMERIMA PALI PLANOVI U VODU! Zbog ovoga je meč Đoković - Fric trebalo da se igra kasno u noć, ali na jedno nisu računali

Novosti online

23. 01. 2024. u 06:39

NAKON 15 godina po prvi put Novak Đoković igra u završnici Australijan opena u dnevnom terminu, ideja Amerikanaca koji su želeli da se poigraju sa rasporedom obila im se o glavu.

АМЕРИМА ПАЛИ ПЛАНОВИ У ВОДУ! Због овога је меч Ђоковић - Фриц требало да се игра касно у ноћ, али на једно нису рачунали

FOTO: AP

Čim se saznalo da će Novak Đoković u četvrtfinalu igrati protiv Tejlora Frica ideja se rodila da se taj meč igra po udarnom terminu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zato je i planiran u terminu od 4.30 po srednjoevropskom vremenu, odnosno, 22 časa po vremenu na istočnoj obali SAD, ili 20 na zapadu.

Bila je to idealna prilika da u udarnom terminu gledaocima plasiraju Frica, najboljeg američkog tenisera, protiv najboljeg svih vremena. Ipak, planovi su im se obili o glavu zbog neočekivanog zaokreta od tri sata i sedam minuta.

Toliko je trebalo Koko Gof da slomi otpor Marte Kostjuk sa 7:6 (6), 6:7 (3), 6:2.

To je učinilo da plan propadne, a zbog TV prava su svi bili spremni da Novak i Tejlor igraju po najvećoj vrućini. Dobra vest je što će u toku meča sada biti samo svežije.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)