"NADAL DA SE VRATI POD BILO KOJIM OKOLNOSTIMA": Direktor Australijan opena poslao neočekivanu poruku pred početak turnira

Александар Илић
Aleksandar Ilić

08. 01. 2024. u 14:03

DIREKTOR Australijan opena Kreg Tajli govorio je o Rafaelu Nadalu istakavši da će još jednom popričati sa Špancem pre nego što se vrati u domovinu.

НАДАЛ ДА СЕ ВРАТИ ПОД БИЛО КОЈИМ ОКОЛНОСТИМА: Директор Аустралијан опена послао неочекивану поруку пред почетак турнира

Tanjug/Ap

Neočekivano, Rafael Nadal se povukao sa turnira zbog mikropukotine mišića koju je zadobio u Brizbejnu, iako španski mediji tvrde da se od te povrede brzo oporavlja i da je mogao, ukoliko je želeo, da igra u Melburnu.

Direktor Tenis Australija i Australijan opena rekao je da se nada Rafaelu Nadalu naredne godine na turniru.

- Planiram da ga vidim večeras, kao što uvek činimo pre nego što napusti grad u narednim danima. Pitaću ga isto pitanje. Rafa je tip igrača koji, sve dok je u formi i zdrav, može da igra, voli da igra.

Navijači španskog tenisera strahuju da bi ovo mogla da mu bude poslednja sezona, s obzirom na to da već dve godine muči muke sa povredama, te da ove neće ni igrati u Melburnu gde je slavio 2009. i 2022. godine.

- Naravno da bismo voleli da se vrati u Melburn, pod bilo kojim okolnostima, da li da igra ili šta god... Pružićemo mu svaku priliku da se vrati i igra. Da biste osvojili Australijan open, morate da odigrate sedam mečeva na tri dobijena seta, tokom dve nedelje, mislim da je mislio da to neće moći da izdrži. Rafa je takav igrač: neće učestvovati na turniru osim ako zna da je 100 odsto spreman da ga osvoji - kazao je Tajli.

Australijan open na programu je od 14. do 28. januara. Titulu brani Novak Đoković.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!